Treat performance and beauty

Personlig träning och kostrådgivning

Treat performance & beauty kan erbjuda dig personlig träning i kombination med kostrådgivning och LPG-behandling. Kontakta oss på info@lpgtreat.se eller ring Rosanne på 0703 - 049 557 samt Annakarin på 0733 - 574 117 för mer information.
Rosanne Lantz och Annakarin Johansson

LPG-behandling

Vad är LPG?

LPGLPG är en unik massageteknik som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Den kosmetiska användningen av LPG Endermologie® är spridd över hela världen och är en godkänd metod för reducering av lokala fettdepåer och celluliter. LPG är även en effektiv metod för idrottare på alla nivåer att öka återhämtning och prestation.

LPG-maskinen som används behandlar bindväven i huden och underhudsfettet. På detta sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett. Cirkulationen kommer igång ordentligt vilket medför att eventuella vätskesamlingar, slagg produkter så som mjölksyra som kan finnas här minskar avsevärt.

Behandlingen riktar sig till alla som vill rensa kroppen på slaggprodukter och få igång en god cirkulation. Den är effektiv mot fettdepåer, men främst celluliter. Den vanligaste orsaken till att kroppen bildar s.k. cellulithud anses vara förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation. Den minskade blodcirkulationen i hudlagret bidrar till en ansamling av slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtäring av bindväven. LPG har visat sig vara en överlägsen behandling mot detta problem. Behandlingen skulpterar kroppen, reducerar och förebygger celluliter samt minskar fettvävnaden.

Före- och efterbilder

För muspekaren över bilderna för att förstora
palace
palace
 
palace
 
palace
 
palace
   
Mer om LPG
Kontakta oss
Annakarin Johansson
Friskvårdskonsulent
Mobil: 0733 - 574 117
Rosanne Lantz
Friskvårdskonsulent
Mobil: 0703 - 049 557
CMC-Fitness
Värmdövägen 729
132 35 Saltsjö-boo
Treat preformance and beauty